Yummygums | Vitamines

Gepubliceerd op donderdag 14 februari 2019 om 12:33

 

 

Wil jij mooier, gezonder en beter groeiend haar? Een stralende huid? Beter groeiende en sterkere nagels? Lees dan snel verder en ontdek onze leuke haargadget.

Wat doet Yummygums & Beauty?
Yummygums Hair & Beauty voegt alle essentiële vitaminen en voedingsstoffen toe aan je dieet die jouw lichaam nodig heeft om het haar sterker en langer te laten worden. Deze unieke formule heeft al fantastische resultaten opgeleverd door onze gebruikers. Zij merken dat het haar gezonder, dikker, langer, glanzender, meer handelbaar en sneller groeit.

Hoe snel zal mijn haar groeien met Yummygums Hair & Beauty
Gemiddeld zal het haar een groei doormaken van 2,5 cm per maand, maar de resultaten verschillen per persoon, dus het kan ook iets meer of minder zijn.

Welke effecten kan ik verwachten?
Elk lichaam is anders en zo ervaart elk individu andere voordelen. Naast de kans op een zuiverder wordende huid worden de meeste positieve resultaten behaald op gebied van haar en nagels.  De eerste positieve effecten treden meestal op bij de nagels binnen de eerste maand. De nagels worden harder, sterker en gezonder bevonden en groeien sneller.  Wat betreft haar vallen bij de meeste gebruikers de effecten in de tweede of derde maand op. Zij ervaren vaak een versnelde haargroei, dikker en sterker wordend haar, minder haarverlies en meer glans.

Hoe lang moet ik Yummygums Hair & Beauty innemen?
De eerste effecten (voornamelijk wat betreft nagels) kan je merken aan het einde van de eerste maand. Echter bij de meesten wordt werking het meest duidelijk in maand 3. Om echt te zeggen wat Yummygums Hair & Beauty voor jou betekent raden we dus aan ze dagelijks 3 maanden achtereen te gebruiken. Je hoeft geen pauze in te lassen na deze 3 maanden. Het is veilig om deze door te slikken.

Vanaf welke leeftijd mogen Yumygums gebruikt worden?
Vanaf 12 jaar.

Vegan? Dus Yummygums gebruikt geen gelatine?
Yummygums is voor iedereen beschikbaar, daarvoor is er een vervanging gezocht voor gelatine. Gelatine zorgt normaal voor de structuur en binding van winegums. Yummygums gebruikt pectine, dit heeft dezelfde bindende functie, dit worst gewonnen uit appels, suikerbieten en citrusvruchten.

Zit er ook suiker in en hoe komt de smaak tot stand?
In een dagelijkse dosis (2 gummies) zit 2,1 gram suiker, dit is evenveel als een kleine hap banaan. Daarom bevat het ook maar 17,5 caloriën. De kleur en smaak van onze Yummygums komen van plantaardige bronnen. De kleurstof is gewonnen uit zwarte wortel en de smaak (het aroma) uit frambozen.

Ik ben zwanger, mag ik Yummygums Hair & Beauty gebruiken?
Vrijwel alle verloskundigen, diëtisten en andere gezondheidskundigen rondom de zwangerschap raden aan om weinig tot geen extra vitamine A te gebruiken tijdens de zwangerschap. Dit is een van de redenen waarom wij geen Vitamine A verwerkt hebben in ons recept. Bij twijfel raden het toch altijd aan om contact op te nemen met een arts bij zwangerschap of in tijden van borstvoeding om goedkeuring te krijgen.

Yummygums Hair & Beauty bevat zoveel Biotine, is dit niet gevaarlijk?
Er bestaan water- en vetoplosbare vitamines (vier vetoplosbare en negen wateroplosbare om precies te zijn). Biotine (Vitamine B8) is bijvoorbeeld een wateroplosbare vitamine. Alles wat het lichaam niet kan opnemen, wordt uitgeplast en is dus ongevaarlijk. Er zijn dan ook geen nadelige effecten bekend van een hoge inname van vitamine B8. Daarom is er door autoriteiten ook geen bovengrens aangegeven.

Kan ik Yummygums Hair & Beauty nemen als last heb van medische aandoeningen?Raadpleeg altijd een huisarts voordat je met een supplement regime begint, bespreek de veranderingen van het dagelijkse dieet met je huisarts om zeker te zijn dat ze veilig zijn naast eventuele (voorgeschreven) medicijnen die je gebruikt.

Hoe gebruik ik Yummygums Hair & Beauty?
Yummygums Hair & Beauty is een lekker snoepje dat je op elk gewenst moment kan nemen. Met het innemen is eten of drinken niet nodig en je mag er mag er twee per dag.

Wat is de smaak van Yummygums & Beauty?
Yummygums zijn lekker zoet, zonder dat het te overheersend is. We hebben vele smaken geprobeerd, maar uiteindelijk is de frambozengummie als winnaar uit de test gekomen!

Wat is de prijs?
Je betaald in de salon €29,50 per pot, dit is één maand gebruik van de vitamines. Wil je voordeliger je vitamines, maak dan gebruik ons abonnement. Je bespaart €2,50 per pot en betaald dan nog maar €27,-. Klein voordeel hierbij is dat je hem elke maand thuisgestuurd krijgt. Nog leuker is dat je op het eerste potje ook nog eens 25% korting krijgt. Gebruik onze kortingscode ‘loes’ om gebruik te maken van deze leuke deal.