Vlechtworkshop 24 oktober

Gepubliceerd op vrijdag 19 oktober 2018 om 07:41


Vlecht workshop voor beginners of gevorderden.

Ben je moeder of vader en kan je er echt geen handigheid in krijgen om een simpele vlecht of invlecht te maken. Wij willen je hier graag mee helpen. Voor de beginnende vlechter onder ons is een vlecht die is ingevlochten vaak al een hele opgave. Wil je de vlecht erop of eronder? Wij helpen je graag met deze twee vlechten.

Ben je al wat handiger met de vlecht, maar wil je toch de vissengraat vlecht en de infinity braid meer onder de loop nemen? Ja echt waar, de infinity braid is de trend van 2018 en 2019. Wij dagen je graag uit.

Hoe boek ik de workshop?
Deze workshop is alleen telefonisch af te spreken.

Hoeveel deelnemers zijn er per workshop?
We houden een maximum aan van 3 deelnemers voor de beginners. Bij de gevorderden houden we een maximum aan van 2 deelnemers.

Mag ik mijn dochter als model meenemen?
Je mag zeker je dochter meenemen. Een mogelijkheid om op een pop te werken is er ook. Wij verzorgen deze laatste optie voor jou.

Wat is de prijs van de workshop?
De workshop is voor beginners en gevorderden €20,50 incl goodiebag.

Wanneer is het te boeken?
De workshop wordt verzorgt op de woensdag tijdens de herfstvakantie (24 Oktober). Meerdere tijden zijn mogelijk bij een grote aanvraag.

Inspiratie nodig?
Klik op de Pinterest afbeelding en link door naar onze Pinterest Vlecht art. Natuurlijk hebben we hier ook nog diverse andere mappen aangemaakt waar jouw hart sneller van kan gaan kloppen.