Update van onze services 2018

Gepubliceerd op donderdag 4 januari 2018 om 00:33

Onze knipservice krijgt een update.
Om onze kwaliteit te waarborgen nemen wij graag persoonlijk de tijd voor ieder individu. Dit heeft ons doen besluiten onze services aan te passen met ingang van 1 januari 2018.

Neem de tijd voor de kapper en laat je adviseren naar wie je wilt zijn en wat je wilt uitstralen. Een mix van liefde voor haar en voor mode geeft ons de mogelijkheid om jouw karakter tot zijn recht te laten komen. Ontspan en geniet van onze vakhanden aan jouw hoofd. Je zult onze wasservices als standaard service bij elke knipafspraak gaan ervaren.

Boek vanaf januari jouw knipafspraak Basic, Comfort of Deluxe online.

Kleurservice extraatje
In 2018 zal na elke kleuring gratis de Kerasilk finishing cream serum worden gebruikt. Dit verzacht, verzorgt en verzegelt de kleur. Het geeft tevens een briljante glans aan het haar door de keratine boost en tamanu olie.

Boek in januari alvast 9 kleurafspraken voor 2018 en ontvang een Kerasilk color shampoo van ons cadeau.

Onze 66+ tarieven
Inderdaad, waar is de 65+ korting gebleven? Bent u 65 geworden in 2017? Dan kunt u nog steeds gebruik maken van dit tarief, geen zorgen. Weinig kappers hanteren deze tarieven, maar wij gelukkig wel, want wij willen u graag tegemoet blijven komen. De 66+ tarieven kunnen toegepast worden op alle dagen tussen 8:30 tot 17:00 uur.

Kindertarieven
Deze tarieven zullen een kleine wijziging krijgen. Het  kindertarief kan toegepast worden op alle dagen tussen 8:30 tot 17:00 uur.