Ons Team

Topstylist | Master colorist Sabrina

Met ruim 22 jaar ervaring in de kappersbranche kan je Sabrina een ware vakvrouw noemen. Haar carrière als topstylist blijft in beweging. Als Mastercolorist is ze creatief met kleur maar ook de heren kunnen zeker blij zijn met haar strakke perfectie.

Benieuwd naar wat Sabrina voor jou zou kunnen betekenen? Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of maak snel en eenvoudig online jouw afspraak.

“Hoe houd je thuis de kleur mooi, maar vooral hoe verzorg en stijl je jouw haar thuis? Ik deel graag mijn kennis en ervaring met mijn klanten.”

Aanwezig: woensdag, donderdag, laatste vrijdag van de maand en elke zaterdag

Topstylist | Master colorist Loes

Loes is een creatieve ambitieuze haarstyliste die niet alleen in de salon, maar ook backstage tijdens shoots en de Fashion week actief is. Naast haarstylist is Loes ook regelmatig in de Academy van Goldwell als freelance kleurspecialist werkzaam. Wil jij mooie en extreme kleuringen en toch gezond glanzend haar houden? Met lang haar sexy de deur uit? Of heb je krullend haar?

Benieuwd naar wat Loes voor jou kan betekenen?
Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of maak snel en eenvoudig online jouw afspraak.

‘’Wij verkopen geen kapsel, maar een imago vol zelfvertrouwen’’

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Salonassistent | Junior colorist Mandy

De jongste van ons allemaal is Mandy, zij zit in haar 2de leerjaar van de kappersopleiding. Mandy is onze rechter hand en zorgt ervoor dat het jou aan niets zal ontbreken.

Zij zal in ons team worden opgeleid tot Topstylist, met haar focus op kleuringen en lang haar.

‘’Ik blijf mijzelf uitdagen, de Goldwell Colorzoom challenge staat ook zeker op mijn lijstje’’

Aanwezig: woensdag, vrijdag en zaterdag

Barber | Hairstylist, Roan (Kapper Roan)

Dames maar ook heren weten Roan al jaren te vinden. Voor klassieke modellen, thaise hoofdmassage of een creatieve vlecht.

Benieuwd naar wat Roan voor jou zou kunnen betekenen? Bezoek onze salon voor vrijblijvend advies of maak snel en eenvoudig online jouw afspraak.

Wie wil je zijn en wat wil je uitstralen?

Aanwezig: dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag.