Online afspraak

Telefonisch of online afspreken?
Het maken van een afspraak is nog nooit zo snel en gemakkelijk geweest. Een grote selectie aan behandelingen is nu online te boeken. Zit jouw behandeling er niet tussen? Bel ons gerust, dan kunnen wij de juiste tijd voor de behandeling inplannen.

Hoe gaat het precies in zijn werk?
Via facebook of via online afspraak maken klik hier, kom je in het online afspraken systeem.
Al onze behandelingen staan gekoppeld met een behandeltijd. Nadat een behandeling geselecteerd is, kun je bij de volgende stap de dag en tijd bepalen die beschikbaar is.
Hierna vragen we om je naam, telefoonnummer en e-mail adres. Vink het hokje linksonder aan zodat je gegevens worden onthouden voor een volgende keer.

Maak je voor het eerst een afspraak of gebruik je een ander e-mail adres?
Je ontvangt een e-mail met een samenvatting van de afspraak die nog bevestigd dient te worden. Maak je hierna weer een afspraak met hetzelfde e-mailadres, dan ontvang je in het vervolg een bevestiging van de gemaakte afspraak, deze hoeft niet meer bevestigd te worden.
 

Maak online afspraak

 

Afspraak annuleren of verzetten?
Zijn je plannen veranderd? Je kunt de afspraak met de ontvangen bevestiging per mail tot 24 uur van tevoren annuleren. Indien je afspraak binnen minder dan 24 uur plaatsvindt, en je wilt deze annuleren of verzetten, dan vragen we je om dit telefonisch te doen. Per mail of social media is dan niet mogelijk!
24-uurs beleid!
Tot 24 uur voor aanvang kun je kosteloos jouw afspraak annuleren, telefonisch of met de ontvangen bevestiging als je een afspraak online gemaakt hebt. Daarna zijn we genoodzaakt 50% van de kosten in rekening te brengen. Indien je slechts 1 uur of korter voor aanvang annuleert, brengen wij 100% kosten in rekening.

 

Vragen over behandelingen of prijzen?
De prijzen van onze kleurbehandelingen zijn vanaf-prijzen. Om een persoonlijke prijs voor jouw kleurbehandeling zoals Balayages adviseren wij je langs te komen in onze salon. Deze prijzen worden berekend op basis van jouw haarlengte, haardikte en haarkwaliteit en de benodigde behandelingstijd.

Het maken van uitgebreide kleurbehandelingen en combinatie met Olaplex kunnen uitsluitend telefonisch gemaakt worden. Op deze manier kunnen wij de juiste tijd voor jouw behandeling inplannen.

Een groot deel van onze prijzen staan hier vermeld. Staat jouw behandeling er niet tussen?
Wij helpen je graag, kom langs of neem telefonisch contact met ons op. Op deze manier kunnen wij jouw vraag zo concreet en persoonlijk mogelijk beantwoorden.