Olaplex heeft iets nieuws

Gepubliceerd op maandag 19 augustus 2019 om 19:51

Olaplex heeft de familie langzaam uitgebreid met nr 4 Shampoo, nr 5 Conditioner en de nr 6 Bond Smoother. Ben jij al bekend met Olaplex of wil ben je nieuwsgierig ernaar? Wij leggen de stappen nog even rustig voor je uit.

Nr 1 & Nr 2 (salonbehandeling):
Deze twee stappen kunnen toegevoegd worden aan een kleurservice of als losse herstelbehandeling geboekt worden in de salon. Jouw haar mooi houden tijdens blonderen of heeft het gewoon krachtvoer nodig?
Nr 1 en Nr 2 zorgen voor structuuropbouw van beschadigd haar, meer veerkracht, maagdelijk haargevoel en glans. Voorkomt haarbreuk en uitdroging van het haar bij een blondering.
Direct herstel van beschadigd haar en brengt fijn haar makkelijker in model.

Ontvang in de maand augustus en september bij aanschaf van nr 3 t/m nr 6, de Olaplex stappen 1 en 2 van ons cadeau. Dit is een korting die kan oplopen tot €45,50.
Boek hier alvast jouw Olaplex herstelbehandeling.

Nr 3 Hair Perfector zorgt voor
In combintie met nr 1 en nr 2 na een kleuring 1 maal per week te gebruiken voor de opbouw van sterkte en structuur. Nr 3 is een thuisverzorging die voor het wassen 10 minuten intrekt. Hierna kun je direct je haar wassen en verzorgen.

Nr 4 en Nr 5 Bond Maintenance
De shampoo en conditioner herstellen de schade aan de binnen- en buitenkant van het haar. Maken het haar sterk en glanzend, hydrateren het haar maar verzwaart het haar niet.

Nr 6 Bond Smoother
Een leave-in treatment èn styling crème. Versterkt, beschermt en hydrateert het haar. Verkort de föhn tijd en zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur.

 

 

 

 

Nr 7 Bonding Oil
Nog niet verkrijgbaar maar wij willen die ook hebben. Stay tuned!

Leuke weetjes over Olaplex:
-100% vegan
-Vrij van sulfaten en parabenen
-Glutenvrij
-Beschermt de haarkleur
-Voor alle haartypes