Kapster Loes gaat verhuizen!

Whaaaaa, wij gaan dit najaar verhuizen, wij noemen deze reis ook wel Kapster Loes 3.0, meer comfort voor jou en meer ruimte voor onze creativiteit.

Jezelf klein houden en bescheiden zijn is iets wat voor ons meeste Nederlanders een comfortabel begrip is geworden. En ja, dit deed Loes ook jarenlang en misschien wel iets te lang. Twee weken voor kerst in 2019 sloeg Loes het eerste pandje af vanwege een gevoel van benauwdheid en onrust. Op de laatste knipdag van 2020 werd HET perfecte pand in onze schoot geworpen. Is dit toeval, wij geloven in de juiste deur en het juiste moment. Precies hetgeen wat jij ook bij een kapper moet hebben, de match het gevoel en gewoon weten dat het klopt.

Nieuwste bouw vlog


Wij nemen je mee op reis naar Kapster Loes 3.0

Als het goed is doe je dit maar één keer, een 1900 jaar oud pand kopen, het pand helemaal strippen, aankleden en inrichten.

In oktober openen wij de deuren van de nieuwe locatie. Kapster Loes zal vanaf 1 oktober een andere naam gaan voeren. Een naam die past bij nu, bij het pand en bij hetgeen waar wij voor staan.

Je kunt onze bouwbloopers, fun en het verbouw proces volgen op youtube, of in de Instagram Stories van Loes.

Waar ken je ons van?

Misschien ken je ons van social media, de felle haarkleuren of de verhalen rondom onze Eurovision backstage werkzaamheden of gewoon van de mond tot mond reclame.

Een echte haarfreak, een mensen mens en ondernemer is Loes wel.

De meest gestelde vragen over de nieuwe salon.

Ooit was dit een koetshuis, toen een groenteboer en nu een kapsalon

Check elke zondag een nieuw bouwval filmpje op Youtube