Jouw salon meer kliks en hoger in Google in slecht 10 minuten!

93% van de mensen start met de zoekmachine Google, waarvan 98% zijn of haar mobiele telefoon gebruikt om te zoeken.

Google Mijn Bedrijf is een gratis tool waarmee jij jouw bedrijf beheert in Google. Belangrijke gegevens over jouw bedrijf kun je hierin opslaan zoals, locatie, contactgegevens, een omschrijving van je bedrijf en diensten of producten, maar ook de openingstijden en foto’s.

Jij kan je onderscheiden door jezelf en je bedrijf op een unieke manier op je website , Google en social media te laten zien. Jouw online zichtbaarheid is echt bepalend voor jouw succes, wie ben jij als ondernemer?

Haal meer afspraken uit Google.

In mijn video leer ik jou hoe jij in 10 minuten jouw Google account optimaal kunt benutten, zonder extra kosten.

Doe mee met Jouw Google in 10 minuten met laptop of computer.

Nu helemaal gratis

Voor wie is Jouw Google in 10 minuten?

De video cursus is voor Ondernemende kappers die ingeschreven staan bij de KVK. Als jij als saloneigenaar meer succes wilt halen uit Google, of je nu net startend bent of al jaren bezig bent. Wel of geen website en of online afspraken systeem hebt. Je weet alleen niet goed hoe je dit moet aanpakken.

Wie is Loes

Hoi, ik ben Loes Heuser, een haarstylist met een interesse in de diversiteit van de mensheid. Gelijkwaardigheid is een van mijn kernwaarden. Ik hou ervan om mijn kennis te delen met jou als collega ondernemer en natuurlijk mijn klanten in de salon.

Op mijn 20ste kreeg ik de gelegenheid om als zelfstandige een stoel te huren in een kapsalon onder een verzorgingshuis. Ik leerde de kneepjes van het ondernemen in een veilige omgeving. Zo vloog ik van part-time werken in de salon naar part-time werken als pompbediende, het opbouwen van reserves voor later, ooit mijn eigen salon.

In 2016 kreeg ik de sleutel van mijn ‘echte’ eigen salon. De salon waar ik mijn gevoel en sfeer kon inbrengen, voor mijzelf en mijn favoriete klant.

Onze moderne salon is gevestigd onder een 55+ flat, gelegen aan het centrum. Online zichtbaarheid is voor ons enorm belangrijk, de eerste indruk online, voor die ene extra klik en afspraak.

Ik zie Google niet als iets ingewikkelds, ik zie het als gratis visitekaartje, waar je meer gratis uit kan halen dan je wellicht denkt.

Hoe beter jouw Google is ingericht, hoe meer de ideale klant jouw salon vindt.

Wil jij meer kliks en bereik via Google?

Wat ga je bereiken?

  • Meer kliks naar website
  • Jouw salon etaleren in Google
  • Meer nieuwe klanten
  • Meer vertrouwen

Wat krijg ik?

  • Video met uitleg over Google Mijn bedrijf
  • Uitleg over de app Mijn bedrijf

Dit mag je verwachten!

Deze training is gemaakt om jou op weg te helpen met de gratis tool van Google. Gratis jouw bedrijfs gegevens aanvullen met leuke extra’s zoals aanbiedingen of het tonen van producten en diensten. Zo kun jij zonder website ook heel gemakkelijk meer informatie delen met de zoekende klant.
Ik wil mee doen!

Zo werkt het

Nadat je bent ingeschreven ontvang je van ons een mailtje met daarin een link naar onze video.
Wat heb jij nodig om te starten:

Tof, je leert het beste door er direct ermee aan de slag te gaan. Wil jij direct aan de slag?