Gezocht 1ste jaars BOL leerling

Gepubliceerd op maandag 27 mei 2019 om 22:30

Wij zoeken een nieuwe BOL leerling.

Ga jij komend schooljaar de kappersopleiding starten en zoek jij een toffe stage in een groeiend team bij gerenommeerd haarstylist Kapster Loes? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Over Kapster Loes

Kapster Loes is een jonge, ambitieuze haarstyliste met een internationale visie. Een visie die ervoor heeft gezorgd dat ze niet alleen in de salon haarstylist is, maar ook in verschillende shows op de Fashion Weeks in Amsterdam en Parijs backstage werkt. Een mix van liefde voor haar en mode, en een scherp oog voor de individuele stijl van klanten, combineert zij met veel passie, technische vaardigheden en (inter)nationaal gevolgde trainingen. Dit alles komt samen tot een formule dat werkt en ons de gelegenheid biedt creatief te blijven.

Nieuwsgierig naar de vacature salon-assistent? Lees dan snel verder!

In jouw functie als salon-assistent assisteer en ondersteun je onze ervaren haarstylisten waar je kunt. Daarnaast ben je onder andere verantwoordelijk voor het wassen, drogen en stylen van het haar, het uitspoelen van kleuringen, maar ook voor het ontvangen van onze klanten en het schoonhouden van de salon behoren tot je werkzaamheden.

Dankzij jou blijft de salon draaien en ziet deze er altijd netjes uit. Jouw rol als salon-assistent binnen Kapster Loes is daarom onmisbaar!

Als salon-assistent ben jij je ervan bewust dat datgene wat jij doet, bijdraagt aan de kwaliteitsbeleving van onze klanten in de salon. Je bedenkt continu waar je onze haarstylisten nog meer bij kunt helpen, je hebt oog voor detail, neemt initiatief en je vindt het leuk om met mensen om te gaan. Uiteraard heb je een passie voor haar, ben je een absolute fashionlover en ben je razend enthousiast over Kapster Loes én straal je dat ook uit!

Ben jij een absolute hair freak, leergierig, georganiseerd, flexibel, sociaal en op zoek naar een vliegende start van jouw kappers carrière? Wil jij bij ons werken?

Stuur je cv met motivatie en foto naar info@kapsterloes.nl

Let op: deze vacature sluit op 14 juni

“Hairstylist zijn is buiten de lijntjes kleuren op hoog niveau. Wees kritisch op je werk en blijf jezelf ontwikkelen.”