Extra Open tijdens de feestdagen

Gepubliceerd op vrijdag 17 november 2017 om 23:40

Afspraak maken voor de kerst?
Om iedereen te kunnen voorzien van mooi haar tijdens de feestdagen adviseren we om tijdig een afspraak te maken. Uitgebreide kleuringen en/of langdurige behandelingen zijn in de week voor kerst slechts beperkt beschikbaar. Wij adviseren deze afspraak telefonisch te boeken, zodat wij meer kunnen betekenen voor je.

Ons verlengstuk en extra hand
Mandy, onze salonassistent, is onze grote aanwinst dit jaar. Onder begeleiding van Loes zijn de eerste kniptrainingen een feit, een goed begin van haar nog prille kapperscarrière. Dat ze nu ook een uitgroeiservice en/of totaal kleuring kan verzorgen is een feit.
Wil je in deze drukke tijd een kleurservice die niet meer online te boeken is? Schroom niet, stuur ons een mail of geef ons een belletje zodat wij jouw afspraak kunnen inplannen bij Mandy. Natuurlijk zal het kleuradvies door Loes worden gedaan, zodat je er zeker van kunt zijn dat je er met de kerst op en top bij zit.

Via ons online afsprakensysteem kun je vanaf vandaag 6 weken vooruit plannen i.p.v. 4 weken. Plan dus nu jouw kerstafspraak alvast in zodat je gegarandeerd bent van een plekje.
Let op: de kleurservice bij Mandy is alleen telefonisch in te boeken.

 

Let op onze aangepaste openingstijden rondom en tijdens de feestdagen

_________________________________________________________________________

_________________________________________________________________________