Ben jij de Kapster die bij ons past?

“Hairstylist zijn is buiten de lijntjes kleuren op hoog niveau. Wees kritisch op je werk en blijf jezelf ontwikkelen.”

 

Kapster Loes is een jonge, ambitieuze haarstyliste met een internationale visie. Een mix van liefde voor haar en mode met een scherp oog voor de individuele stijl van klanten, combineert zij met veel passie, technische vaardigheden en (inter)nationaal gevolgde trainingen. Een visie die ervoor heeft gezorgd dat ze niet alleen in de salon Top Stylist is, maar ook in alle belangrijke shows voor Fashion week backstage werkt in Amsterdam en Parijs. Dit alles geeft ons de gelegenheid om creatief te blijven.

Ben jij de Kapster die bij ons past?
Als Kapster verwachten wij van jou dat jij weet hoe jij de laatste trends vertaalt naar technieken die resulteren in perfect op maat gemaakt haar. Commerciële vaardigheden en het streven naar absolute perfectie zowel in service als kwaliteit. Een flexibele persoonlijkheid die goed functioneert in een groeiend team. Minimaal vijf jaar ervaring in het kappersvak, en je bent 23 jaar of ouder. Al enthousiast geraakt? 

Als Kapster krijg je voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen in je creativiteit om nog verder te ontplooien. Een creatieve werkplek, in een klein team van collega’s. Een stijlvolle salon, vintage met ook een tikkeltje moderne eigenwijsheid.
Qua primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgen wij de CAO voor het kappersbedrijf. Wij zoeken een part time Kapster die openstaat voor een fulltime functie.

Wil jij bij ons werken? Stuur je cv met motivatie en foto naar info@kapsterloes.nl

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging op creatief platform in een groeiend team bij gerenommeerd haarstylist Kapster Loes? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Let op: deze vacature sluit op 21 januari.