Wat is Olaplex?

Nieuw NR. O

Heb jij poreus haar en wil jij je haar versterken? Wil jij je haar weer herstellen zonder dat het vet wordt?

Maak kennis in deze video met het nieuwste familielid van Olaplex.

Geef jouw haar thuis een herstelbehandeling met deze 2 simpele stappen.

Heb jij poreus en droog haar? Is jouw haar zo vaak gekleurd dat de rek en glans verdwenen zijn. Maar wat doet Olaplex dan precies voor jouw haar wat een masker of olie niet meer kan herstellen?

In Amerika wordt het gezien als de ‘holy grail’ van haarkleuring. Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Deze sterren laten hun lokken alleen nog maar met Olaplex kleuren.

Olaplex wordt gezien als de grootste
technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren.

Olaplex herstelt verbroken zwavelbruggen in het haar. Deze bruggen kunnen breken als gevolg van;

Wanneer jouw zwavelbruggen beschadigd raken, verlies je dus de stevigheid en wordt je haar zwakker en verliest hiermee zijn stevigheid. Maar hoe brengt Olaplex jouw haar dan weer in originele staat? Is het een product wat alleen met kleuren gecombineerd kan mag worden, of kun je het ook los gebruiken?

Hieronder vertellen we de 7 stappen van het Olaplex mysterie!

Olaplex mogelijkheden

1 – Herstelbehandeling; Olaplex stap 1, 2 en 3 brengt jouw haar terug naar de originele staat die het had voordat het ooit beschadigd werd. Een behandeling die een klein uurtje duurt en dus ook prima te combineren is met een knipafspraak (Knippen Diamond).
2- Jouw kleuring; Jouw verf krijgt een (aangepaste) toevoeging van Nr 1, waarna voor het wassen Nr. 2 minimaal 10 minuten zal intrekken. Jouw thuis behoud is met stap Nr 3, een stap die ervoor zorgt dat je haar maagdelijk aan blijft voelen.

Nr 1 en Nr 2 zorgen voor structuuropbouw van beschadigd haar, meer veerkracht, maagdelijk haargevoel en glans. Voorkomt haarbreuk en uitdroging van het haar bij een blondering.

Wij adviseren Nr 3 1x per week te gebruiken, naast jouw reinigings- en verzorgingsproducten. Je mag dus echt niet jouw maskers en conditioners overslaan. Deze verzorging trekt de eerste laag van jouw haar binnen en zullen dus zeker nog een toevoeging zijn naast jouw Olaplex nr. 3.

Olaplex Nr 1 t/m Nr 7

Stap nr. 1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een op zichzelf staande, herstelbehandeling.

Stap nr. 2 wordt door de kapper aangebracht, direct nadat je kleuring/blondeer is uitgespoeld. Of is onderdeel van een fixatie proces bij een permanent.

Stap nr. 3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo wordt je haar nóg sterker. Breng eens per week voor het wassen een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel nr. 3 uit het haar en was en verzorg je haar met een shampoo en verzorging, aangemeten op jouw type haar.

Wat doet Olaplex Nr. 4
Het herstelt de interne structuur, geeft het haar kracht en zorgt voor een perfecte hydratatie. Het geeft een prachtige glans en maakt het haar goed handelbaar. Geschikt voor alle haartypes.

Wat doet Olaplex Nr. 5
Herstelt en hydrateert het haar zonder het zwaar te maken. Schade en pluizig haar zal verdwijnen met sterk, gezond en glanzend haar als resultaat.

Nr 6 Bond Smoother
Een leave-in treatment èn styling crème. Versterkt, beschermt en hydrateert het haar. Verkort de föhn tijd en zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur.

Nr 7 Bonding Oil
Een herstellende haarolie die pluizig haar vermindert, het haar herstelt en een hoge glans geeft aan het haar. 

Deze ingrediënten zorgen voor een fantastisch resultaat:

Het eerste en enige product dat het haar werkelijk blijvend herstelt.

Wil jij kennismaken met een Olaplex herstelbehandeling? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze haarstylisten of boek direct jouw Olaplex herstelbehandeling online.

Leuke weetjes over Olaplex:
– 100% vegan
– Vrij van sulfaten en parabenen
– Glutenvrij
– Beschermt de haarkleur
– Voor alle haartypes
– MIT, DEA, aldehyden, noten en ftalaten vrij