Wallenpop & Rockabilly haar

Wallenpop leeft sinds 1996 weer helemaal op dankzij Stichting Cultuuroverleg Hellevoetsluis. Het is alweer de negentiende editie waar ook dit jaar veel toonaangevende bands hun geluid zullen laten horen. Waar in voorgaande jaren acts als Kensington, Kane en Racoon het podium betraden, zal nu Jett Rebel het dak eraf blazen.

Alles vindt plaats op de vestingwallen bij ”bomvrij” op zaterdag 8 augustus vanaf 12:00 uur. Neem je picknickkleedje mee en geniet naast de muziek van alle lekkere versnaperingen die op dit festival te verkrijgen zijn.

Uiteraard is er ook gedacht aan de shopaholic dames en heren onder ons. Kapster Loes zal – evenals vele andere standhouders – vanaf 12.00 uur haar retro/vintage kraam openen. Een van Loes’ vele leuke hobby’s is namelijk marktjes en kringloopwinkels afstruinen, op zoek naar dat ene unieke stuk dat iedereen wil hebben. Heb je zin om je voor even te wentelen in de 50’s en 60’s? Kapster Loes tovert je haar om in de Rockabilly-stijl. Genoeg keuze uit diverse bandana’s die deze look helemaal af zullen maken, maar ook Balmain-haarstukken en leuke aanbiedingen van producten die in de salon te verkrijgen zijn. Kortom: het is zeker de moeite waard om even langs te komen.

Muziek, hapjes en drankjes en shoppen bij de leukste kraampjes; een perfecte combinatie. Tot 8 augustus!

nws_rockabilly haar