Olaplex

Olaplex wordt gezien als de grootste technologische doorbraak in de cosmetische industrie in jaren. In Amerika wordt het gezien als de ‘holy grail’ van haarkleuring. Grote Hollywoodsterren zoals Jennifer Lopez, Cameron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Deze sterren laten hun lokken alleen nog maar met Olaplex kleuren.

Vanwege Olaplex zijn al die haartransformaties mogelijk.
Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en stijlen beschadigen het haar en maken het zwak en futloos.
Deze schade ontstaat doordat de zwavelbruggen (het skelet van je haar) worden verbroken tijdens chemische en thermische behandelingen. Wanneer deze beschadigd raken, verlies je de stevigheid en wordt je haar zwakker. Deze verbindingen bepalen namelijk de stevigheid van jouw haar.

NWS_OLAPLEX2
Hoe werkt Olaplex?

In drie stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar.

Stap nr. 1 wordt door de kapper toegevoegd aan je kleuring/blondeer/permanent of verdund met water voor een op zichzelf staande, herstellende behandeling.

Stap nr. 2 wordt door de kapper aangebracht, direct nadat je kleuring/blondeer is uitgespoeld.

Stap nr. 3 neem je mee naar huis om je haar verder te kunnen verzorgen, zo wordt je haar nóg sterker. Breng eens per week voor het wassen een rijkelijke hoeveelheid aan op je haar en laat het minimaal 10 minuten intrekken. Spoel nr. 3 uit het haar en was en verzorg je haar met een shampoo en treatment, aangemeten op jouw type haar.

Wil je meer informatie over de OLAPLEX behandelingen? Kom eens langs of neem contact met ons op via 0181-319393