Olaplex nr.4 en nr.5

Het eerste en enige product dat het haar werkelijk blijvend herstelt. Olaplex herstelt verbroken zwavelbruggen in het haar. Deze bruggen kunnen breken als gevolg van; thermische (föhn, stijl- of krultang), mechanische (heftig borstelen) en chemische behandelingen, maar ook door invloeden van buitenaf (UV, warmte, vocht, chloor etc). Olaplex stap 1, 2 en 3 brengt jouw haar terug naar de originele staat die het had voordat het ooit beschadigd werd.

Deze ingrediënten zorgen voor een fantastisch resultaat:

 

Wat doet Olaplex Nr. 4
Het herstelt de interne structuur, geeft het haar kracht en zorgt voor een perfecte hydratatie. Het geeft een prachtige glans en maakt het haar goed handelbaar. Geschikt voor alle haartypes.

Wat doet Olaplex Nr. 5
Herstelt en hydrateert het haar zonder het zwaar te maken. Schade en pluizig haar zal verdwijnen met sterk, gezond en glanzend haar als resultaat.

Alle Olaplex producten zijn vrij van sulfaten, ftalaten, parabenen, MIT, DEA, aldehyden, gluten en noten. Veilig voor de kleur en 100% veganistisch.

Wil jij kennismaken met een Olaplex herstelbehandeling? Laat je vrijblijvend adviseren bij een van onze haarstylisten of boek direct jouw Olaplex herstelbehandeling online.