New | Moroccanoil

Heel blij zijn wij dat nu ook de producten van Moroccanoil bij ons verkrijgbaar zijn.
Een super fijne aanvulling op ons huidige assortiment Goldwell, Olaplex en Reuzel.

Fosfaat-, sulfaat- en parabenenvrij:
Moroccanoil producten zijn vrij van schadelijke stoffen. Hierdoor zijn de producten veiliger voor het milieu en voorkomen ze dat gekleurd haar vervaagt of dat het haar uitdroogt.

De essentiële basis voor elk haartype:
Het meest kenmerkende product, Moroccanoil Treatment, is de ultieme basis voor het haar. Deze voedende treatment is verrijkt met arganolie, ook wel het vloeibare goud uit Marokko genoemd. Een product wat zichzelf draagt, maar ook goed te mixen is met styling- of verzorgingsproducten van Moroccanoil.

Wat zit er allemaal in?
De Treatment bevat vetzuren, omega-3-oliën, vitaminen, en antioxidanten die ervoor zorgen dat het haar extra glans krijgt en beschermd wordt tegen omgevingsfactoren. Daarnaast zorgt de Moroccanoil Treatment ervoor dat gespleten haarpunten verdwijnen en het haar weer stevig en soepel aanvoelt, en pluis wordt tegen gegaan waardoor het haar glad, glanzend en makkelijk in model te brengen is.

Hoe gebruik je de Moroccanoil Treatment:
Breng een kleine hoeveelheid van de Moroccanoil Treatment aan op schoon, handdoekdroog haar. Verdeel deze kleine hoeveelheid vanaf halverwege het haar tot aan de haarpunten. Niet uitspoelen. Droog het haar vervolgens met een föhn of laat het op een natuurlijke wijze drogen. Wil je na het föhnen eigenwijze plukjes of droge punten wat extra verzorging te geven, dan is dit zeker nog mogelijk.

De geur van Moroccanoil:
Memorabel en exotisch, de eigen geur van Moroccanoil is bijna een icoon geworden. De onderscheidende geur roept een beeld op van vakanties aan het strand en het gevoel van verwennerij in een luxe spa. Een zeer opmerkelijke en bijzonder kenmerkende geur: kruidige amber met zoete bloemgeuren, een aromatische beleving.

Extra tip:
Voor fijn en lichtgekleurd haar is het advies om Moroccanoil Treatment Light te gebruiken!

Leuk weetje voor de dierenvriend:
De producten van Moroccanoil zijn niet op dieren getest.

Wil jij naar aanleiding van deze intro de producten leren kennen? Vraag ernaar bij een bezoek aan de salon. Onze haarstylisten willen je graag helpen met de juiste verzorging en styling voor thuis, je wilt tenslotte niet alleen bij de kapper met mooi haar de deur uit.