Mei actie: Euro Visie Songfestival

Van Instagram naar Euro Visie Songfestival

Alweer meer dan één jaar geleden kreeg Loes haar backstage stylist plek door aan een groots Instagram challenge mee te doen dat door Moroccanoil werd georganiseerd. Hoe vet leuk dat na 6 jaar backstage Fashion week nu ook backstage werken op het Euro Visie Songfestival op onze Cv bijgeschreven kan worden.

Safety first

Deze maand is het echt zover en zal Loes een hele week van hotelkamer naar backstage werken leven. Het dagelijkse testen is dan ook een standaard gegeven waardoor er passend gewerkt kan worden. Een festival die er voor Covid anders had uitgezien, maar de fun van het backstage werken niet minder maakt. Whaaaaa, hoe vaak kan zoiets nu plaatsvinden in Nederland.


Dit succes willen we samen met jou vieren met een gevulde Moroccanoil bag t.w.v. €175,00

Hoe kun jij kans maken op deze *gevulde Moroccanoil tas?

De gehele maand Mei kun je al meedoen bij aanschaf van 2 Moroccanoil producten en/of een Deluxe knipafspraak.

Je kunt dus minimaal 2 kansen benutten, je haar fantastisch laten knippen, verzorgen en stylen met de Deluxe knipafspraak en je neemt minmaal 2 Moroccanoil producten mee naar huis om je haar fantastisch te onderhouden. Bijna een dubbele win win situatie.

*De producten op deze afbeelding kloppen niet met de echte inhoud, deze is namelijk veel leuker 🥰.

Wanneer verloten wij deze waardevolle tas t.w.v. €175?

Op dinsdag 1 juni verloten wij deze geweldige tas onder alle deelnemers. Dit betekent dus ook dat webshop aankopen meegaan in de verloting. Bedenk jij je op zondag 30 mei, dan kun je dus nog steeds meedoen met deze winactie.

Wanneer is Loes precies afwezig?
De week van 16 t/m 23 mei is Loes niet werkzaam in de salon. De andere toppers/haarstylisten zullen met gepaste openingstijden iedereen voorzien van prachtig comfortabel kleurrijk haar. En natuurlijk ook voor als je gebruik wil maken van deze winactie.