Kappers dicht, wat nu?

Met pijn in ons hart hebben wij onze deur moeten sluiten. Alle kapsalons in Nederland zijn t/m 19 januari 2021 gesloten. Dit doet zeer om meerdere redenen.

Jeetje en dan heb je een afspraak voor de kerst gemaakt en nu?
Deze afspraak kan helaas niet doorgaan en dit vinden wij echt heel heel heeeeel erg, ook omdat het zo een gezellige tijd is in de salon met jou, ons team en alle andere gezellige klanten. 

Alle klanten die een afspraak hebben staan tijdens de lock down 2.0 staan op een bel lijst en worden in de tweede week van januari gebeld. Hiermee voorkomen we een desillusie en blijft de volgorde van afspraken klantvriendelijk.

Wat moet je niet doen in deze 5 weken:

Wat kun je wel doen in deze 5 weken:

* Uitdunnen met effileerschaar!
Gebruik 1 knip per dunne pluk/passé aan de contouren, kruin of hoeken. Je wilt tenslotte geen dakje of dikke voorpartij. Begin met 1 knip, voel hierna aan je haar en ga door totdat je voelt dat er weer lucht in zit. 

Een afspraak maken voor 2021?

De online agenda staat actief en je kunt dus nu al jouw afspraak vanaf 9 februari inplannen. De eerste 3 weken na 19 januari zijn nu gereserveerd voor de lock down klanten met afspraak. Zodra wij te horen krijgen dat wij 20 januari weer kunnen werken en alle afspraken zijn verzet, is ook de agenda weer voor nieuwe afspraken beschikbaar. Wij vragen hiermee aan jou nog een klein beetje geduld, dankjewel.

Help mijn uitgroei, kleur of product is op!!

Je hebt uitgroei of een doffe kleur en je wilt heel graag de kwaliteit van onze kappers bezoeken waarborgen! No worries, wij hebben aan onze webshop color kits toegevoegd, zodat je online kunt afrekenen en wij op vaste bezorg momenten jou kunnen voorzien van jouw kleur of haarproducten. Ook hebben wij natuurlijk onze uitgroei poeders, kleurmaskers en kleurconditioner die jouw kleur weer voller maken en laten glanzen.

Wij voelen je pijn en frustratie, want een pakje van de drogist is niet stuurbaar en schadelijk voor je lengten en punten. Want zit hier nu 3%, 6% of 9% in? Komt de kleur echt wel zo uit de verf, net zoals op het pakje? 

Voor wie is de home color kit de oplossing:

  • Recentelijk of met regelmaat bij ons in de salon je haar hebt gekleurd
  • Een uitgroei hebt maar niet te moeilijk wilt doen
  • Uitgroei die helemaal ingekleurd moet worden
  • Een doffe kleur hebt in je lengten en punten en deze wilt opfrissen en verzorgen
  • De uitdaging aan wilt gaan en ons als salon wilt supporten

Voor wie is de home color kit niet geschikt:

  • Als je high light of blondeer klant bent
  • Langer dan 3 maanden niet in onze salon je haar hebt gekleurd
  • Je badkamer voegen niet wilt riskeren vuil te maken
  • Kleurcorrecties
  • Als je het te veel gedoe vindt kijk dan even bij onze watervaste uitgroei poeders
Contour color kit instructie video
Watervaste uitgroei poeder instructie video

Wanneer bezorgen wij?

Wij bezorgen op vaste momenten voor de kerst, welke onderstaande momenten geeft jouw voorkeur? Bij de opmerking tijdens het afrekenen kun je jouw optie noteren.

Je kunt er ook voor kiezen om na 5 januari een bestelling te laten bezorgen. Deze bezorg momenten komen begin januari online te staan.

Kerstcadeau

Shoppen in onze webshop voor kerstcadeaus kan dus nog steeds, ook als je een cadeaubon cadeau wilt geven.