Hoofdhuid probleem?

 

Heb jij hoofdhuid problemen en ben je zoekende naar een milde shampoo.

Heb jij een droge gevoelige hoofdhuid?
Jouw hoofdhuid begeeft zich in een oxidatieve stress modus, dit veroorzaakt een beschadiging aan de DNA in de hoofdhuidcellen. Minder aanmaak van collageen, wat leidt tot afname van de elasticiteit en stevigheid van de hoofdhuid. Het wordt meer vatbaar voor irritaties en wordt zichtbaar en voelbaar gespannen en droog.
De nieuwe Nourishing 2 of 3 stappenplan, helpen jouw met het terugbrengen naar de juiste stretch van de hoofdhuid.

Heb jij een vette hoofdhuid en roos?
Een van de belangrijkste oorzaken van roos is het Malassezia-gist, wat de celgroei beïnvloedt. De huidcellen klonteren samen en verschijnen als witte vlokken.
Vaak is dit in combinatie met overmatige talgproductie.
De nieuwe Detoxifying helpt jou in 2 of 3 stappen naar een rustige hoofdhuid.

Heb jij dunner, zwakker haar en vermindert de haardichtheid?
Hoe kan je dit tegenhouden en/of vertragen? De toevoer van voeding naar de haarzakjes vermindert, wat leidt tot krimpende follikels. Kleinere follikels produceren dunner, kwetsbaarder haar, wat resulteert in dunner wordend haar en haaruitval.
De bekende Anti-Hairloss shampoo heet nu voortaan Redensifying shampoo. Ook deze serie bestaat nu nog steeds uit 2 of 3 stappen. De leave-in spray is nog geconcentreerder dan voorheen.

Wil jij jouw hoofdhuid in balans krijgen?
Wil jij jouw probleem aanpakken en wil je onze expertise en advies over wat en hoe je jouw hoofdhuid weer terug in balans kunt brengen? Boek jouw hoofdhuid analyse samen met een hoofdhuid balans treatment, bij een van onze haarstylisten. De gehele maand augustus en september boek je jouw hoofdhuid balans treatment t.w.v. €16,50 gratis*.

*Alleen geldig bij aanschaf van de 2 stappen die door jouw haarstylist zijn geadviseerd.