Granny Grey look

NWS_granny greyGranny Grey haar is helemaal hot! De meerderheid van de Nederlandse vrouwen heeft koele ondertonen in haar en huid, en voor deze ladies is de haarkleur uiterst geschikt. Bekijk ons online lookbook hier en raak ook geïnspireerd.

Granny Grey is zeker niet voor grijze muisjes, maar voor dames die het niet erg vinden dat iedereen zich even omdraait om je na te kijken. Jij steelt de show met deze look.
Om teleurstellingen te voorkomen en je een beetje voor te bereiden op een bezoek aan de salon, zie hier een checklist van een aantal punten waarover je moet nadenken als je Granny Grey haar wilt.

JE HUIDIGE HAARKLEUR

Om je haar zo mat/grijs mogelijk te krijgen, moet het eerst opgelicht worden, tenzij je al superblond van jezelf bent. Alle warmte moet uit je haar zijn om het mooie granny hair-effect te krijgen. Na de blondering en/of de juiste ondergrond wordt het haar getoned naar de grijze look.

DE LENGTE VAN JE HAAR
Bij langere lengtes is het mooi om de balayage techniek toe te passen, oftewel een donkere aanzet met een verloop naar lichte punten.

DE CONDITIE VAN JE HAAR
Hoe gezonder jouw haar, hoe mooier je haarkleur pakt én blijft zitten. Wil jij een extreme haarkleur, investeer dan in goede haarproducten die nodig zijn voor jouw type haar. Zo krijg jij gezond en shiny Grey haar in plaats van een bosje stro.

GEDULD
Het is belangrijk dat je de tijd neemt voor deze extreme kleuring. Ieder haar reageert weer anders.

ONDERHOUD
Eerlijk is eerlijk: deze prachtige haarkleur is niet goedkoop. Dit komt vooral door de geïnvesteerde tijd en kleurproducten die worden toegepast. Bovendien heb je ook de juiste producten nodig voor thuisgebruik. Denk bijvoorbeeld aan een zilvershampoo, verzorgend masker en een zilvermousse.

Een prijsopgaaf voordat de behandeling begint, is hier dan ook gepast. Zo weet je precies waar je aan toe bent en kun je met zekerheid beslissen of je voor deze geweldige haarkleur gaat.