Thuisbezorgservice t/m 6 april

Gepubliceerd op donderdag 20 februari 2020 om 00:35

Beste klanten & volgers,

Wij doen ons best om iedereen vanuit thuis te voorzien van haarhulp! In Hellevoetsluis bezorgen wij persoonlijk jouw styling en of verzorgingsproducten. Maar hoe kom je met ons in contact? Dit kan op de volgende manieren:

En mijn uitgroei dan?
Uiteraard zoeken wij hiervoor naar oplossingen. Vanaf vrijdag zijn er persoonlijk afgemeten doe het zelf kleurpakketten beschikbaar bij ons in de salon, of wij brengen deze bij u langs.

Maar hoe betaal ik dan mijn bestelling?
Wij versturen tikkies of betaalverzoeken via whatsapp of e-mail.

Hoe vaak bezorgen jullie?
Afhankelijk van de hoeveelheid bestellingen, maar wij proberen dit vanaf vrijdag 27 maart elke werkdag rond te brengen.

Doe het zelf kleurpakketten direct bruikbaar!
Een kleurpakket heeft precies genoeg verf waar je jouw uitgegroeide middenscheiding en contouren mee kunt inkleuren. Let wel op, het is gemaakt voor de stoor en zichtplekken. Jouw staart of scheiding zonder moeite en irritatie tijdens deze corona tijd met thuiswerken of met Netflix op de bank, toch fijn, niet?

Wat zit er allemaal in het kleurpakket voor €15,00?

Wat heb ik zelf nodig voordat ik begin met kleuren?

 

 

Help ons en verzorg je haar extra goed deze tijd!
Steun ons en neem het kappers gevoel, geur en beleving ook een beetje mee naar huis. Koop jouw favoriete product of laat je adviseren door ons. Tot en met 6 april hebben wij een gratis thuisbezorgservice in Hellevoetsluis. Dit ondersteunen wij met een extra actie; koop 3 producten en betaal er maar 2.
Dit betekend dat je al snel vanaf €38 twee 3 styling producten hebt, of vanaf €48 3 verzorging producten.

Maar ik woon niet in Hellevoetsluis, bezorg je dan ook?
Mocht de afstand te groot zijn voor bezorgen, dan willen we jouw pakketje natuurlijk ook opsturen. De verzendkosten van het pakketje nemen wij voor 50% voor onze rekening. Zo kun jij ook gebruik maken van deze deal t/m 6 april.

Let wel: Wij doen geen Doe het zelf kleurpakketten opsturen.