Reünie Viva la Donna verwendag 2012

Gepubliceerd op zondag 5 augustus 2012 om 21:55


Op 18 maart jl. werd er voor 14 dames met kanker een Kapster Loes verwendag ten bate van Viva la Donna georganiseerd. Vanaf het ophalen met de limousine tot aan alle schoonheidsbehandelingen en de afsluitende glamourshoot, hebben de dames een heerlijk verzorgde dag mogen beleven.

De dames hebben op deze verwendag weer een frisse start gemaakt en bovendien hebben zij hun kracht en inspiratie met elkaar kunnen delen. Zo heeft één dame haar ideeën uitgewerkt: een inname- en uitwisselpunt voor protheses, pruiken en aangepaste kleding, genaamd Kunstig Boezems. www.kunstigeboezems.nl
Op zondag 19 augustus vond er bij wijze van reünie een High Tea plaats in restaurant AplauzzZ. Er werd heerlijk gegeten van al het lekkers. En dat was nog niet alles: tussen het snoepen door kregen de dames een mooi fotoalbum cadeau.

Het was fijn om de dames weer terug te zien, maar helaas waren we dit keer niet compleet. We hebben stilgestaan bij het verlies van een dame die heel hard geknokt heeft tegen deze ziekte, maar de moeilijke strijd uiteindelijk verloren heeft.

De middag werd afgesloten met een groepsfoto en mooie herinneringen om mee naar huis te nemen. Op naar de volgende verwendag!

 

Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren: (klik op de logo’s om door te linken naar de website)


Theatercafé ApplauzzZ