Vrouw en Lifestyle 2013

Gepubliceerd op woensdag 6 november 2013 om 21:30

Voor het tweede jaar organiseerde Theater Twee Hondjes Vrouw & Lifestyle: het gratis evenement voor alle vrouwen uit de hele omgeving. Een middag vol verwennerij, van ontspanning tot sport, van kleding tot kunst. Men kon ook deelnemen aan verschillende workshops, die erg gewild waren onder de dames.

Kapster Loes presenteerde deze middag de Invisibobble, Color Bug, Sleep-in-rollers, Glitter Tinsels en natuurlijk de nieuwste haartrends voor deze winter.

Dit jaar werd er ook een loterij georganiseerd waarbij de dames leuke prijzen konden winnen, zoals een make-over van Kapster Loes en andere standhouders.

Bij aankoop van een lot mocht men met een ticket in het fotohokje, waar de dame in kwestie, met behulp van wat leuke accessoires, een te gekke foto van zichzelf kon maken. Natuurlijk ging Loes ook dit hokje in en zocht ze hierbij verkleedaccessoires naar haar eigen smaak uit.

De opbrengst van de loterij is naar de benefietavond van de Soroptimistclub VPR gegaan. Het bedrag komt geheel ten goede aan de stichting Puik voor Elkaar! Deze stichting verzorgt pruiken voor vrouwen die na een chemokuur een pruik nodig hebben , maar die zelf niet kunnen bekostigen.

1450785_536480306430531_702812457_n