Verwendag voor vrouwen getroffen door kanker 2009

Gepubliceerd op woensdag 7 oktober 2009 om 23:25

Met het verwenteam hebben we 7 dames helemaal in de watten gelegd. Deze dag stond vol gepland met alles wat een vrouw nodig heeft, gericht op de uiterlijke verzorging. Wat deze dames met elkaar gemeen hebben is, dat ze allen lijden aan een vorm van kanker, in een verschillend stadium van behandeling. Dit zorgde ervoor dat ze niets aan elkaar hoefden uit te leggen. Een dag die in het teken stond van weer eens vrouw zijn.

Deze dag vond plaats op een van de schitterendste locaties in Hellevoetsluis, aan het strand in het badhotel Cape Helius. Hier hadden wij 2 ruimtes tot onze beschikking om de dames deze verwendag te kunnen bezorgen. De dag verliep zoals gepland. Iedereen werd door 1 van de dames van het team verwend. Dit gebeurde de gehele dag, met als afwisseling nagenieten in de zithoek, waar koffie en thee met lekkernijen klaar stonden.

Rond de klok van 12 uur werden de dames en het verwenteam beneden in het restaurant voor de lunch verwacht. Tijdens de lunch werd er gezellig gekletst en zo leerde iedereen elkaar wat beter kennen. Na de lunch was het zover, Kapster Loes mocht de dames gaan verrassen, de een wilde krullen de ander wilde stekels. In overleg werd er hier en daar ook nog wat geknipt, zodat de dames er piekfijn uit kwamen te zien.

Nadat alle schoonheidsbehandelingen waren gepasseerd, was het tijd voor de dames om op de foto te gaan. Het weer was goed opgeklaard, waardoor er gebruik gemaakt kon worden van het riante balkon. Deze ruimte was perfect om de dames nog meer te laten stralen. Na de fotoshoot kwam dus echt het einde in zicht; de dag was voorbij. Een verwendag als deze is natuurlijk niets zonder kadootjes. De dames kregen allemaal bloemen en een tas met lekkere verwendingetjes mee naar huis. Zo konden zei deze dag nog eens ophalen en er thuis van nagenieten.

De foto’s zijn een mooi aandenken voor de dames, maar ook zeker voor ons, de dames van het verwenteam. Op de foto’s is het resultaat van een fantastische dag te zien die wij allen hebben mogen meemaken. Een dag even niet ziek zijn, maar weer eens ‘gewoon’ vrouw. Er werd genoten maar er waren ook tranen van ontroering. Dames die met elkaar lol hadden en konden lachen. Deze dag was een dag om niet te vergeten.