Winnaar van Hellevoetsluis

Gepubliceerd op donderdag 13 juni 2013 om 22:18

kapsalon poster lowresWordt Kapster Loes verkozen tot De Leukste Kapsalon van Nederland?

De eerste stemronde is nu afgelopen. Bekijk nu de eindstand van de gemeenteronde.

Vanaf 21 augustus tot en met 29 september 2013 mag er weer gestemd worden. Iedereen mag in de volgende ronde 1x een stem uitbrengen. Alle behaalde stemmen tellen in de volgende ronde gewoon mee.

Ieder kapsalon is uniek. Maar wat is nu de leukste kapsalon van Nederland? Bij de Verkiezing van De Leukste Kapsalon kan er nu gestemd worden op Kapster Loes via www.kapsalonvanhetjaar.nl. Bij het uitbrengen van een stem maken stemmers direct kans op leuke prijzen zoals een mooie tablet of een wellnessdag voor 2 personen.

Rapportcijfers
Bij het stemmen kan men cijfers geven voor sfeer, klantvriendelijkheid, presentatie en de prijs/kwaliteit-verhouding. In iedere gemeente zijn er na 17 juli 2013 twee titels te vergeven: de kapsalon met de meeste stemmen en de kapsalon met de hoogste waarderingscijfers. Zij gaan door naar de provincieronde waarin wordt gestreden om De Leukste Kapsalon in iedere provincie. Uiteindelijk nemen de provinciewinnaars het tegen elkaar op in de landelijke finale. Op 22 oktober 2013 wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt tijdens de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging in Venray.

Goed doel
Er kan tot en met 17 juli 2013 kosteloos worden gestemd. Iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners van de verkiezing levert € 0,05 op voor De Stichting Haarwensen. De Stichting Haarwensen schenkt zieke kinderen die hun haar verliezen pruiken, die gemaakt zijn van echt haar.

Organisatie
De verkiezing wordt georganiseerd in samenwerking met Stichting Haarwensen, Buurtlink, Stip Reizen, Leuk voor Jou en de Vakbeurs Uiterlijke Verzorging. De organisatie is in handen van Vote Company.