Reuzel Pomade

Gepubliceerd op donderdag 5 november 2015 om 17:00

Schorem
De hele barbierwereld in Nederland is weer op de kaart gezet door de mannen van Schorem. Dat de liefde voor het vak heel diep zit, blijkt uit deze pommades. Er waren nauwelijks lekkere haarproducten speciaal voor mannen, totdat het Rotterdamse Schorem daar verandering in bracht. Een onderzoek naar de geschiedenis van de pommade, in combinatie met hun eigen opgedane kennis en de eisen die zij aan hun producten stellen, hebben geresulteerd in twee super pommades.

Hoe is de naam Reuzel Pomade ontstaan?
Pommades werden vroeger van dierlijk vet (‘reuzel’) gemaakt en geparfumeerd met gepureerde appel. In het Frans betekent pommade ‘zalf’, en het woord stamt af van het Latijnse woord ‘pomum’, dat staat voor appel of fruit. Toch leuk om te weten. Wist je overigens dat de pommades van Reuzel niet getest zijn op dieren?

Hoe kies ik mijn Reuzel Pomade uit?
Heren willen snel en goed draagbaar haar, het liefst alles uit eenzelfde pot. Reuzel Pomade biedt deze mogelijkheid bij uitstek. De vraag is: welke kleur Reuzel Pomade gebruik je voor welk resultaat en/of stijl?

Wil je meer weten over Schorem? Klik dan hier om hun mooie documentaire te bekijken.

NWS_reuzel4x

 

Reuzel Blue Strong Hold
– Strong Hold
– High Shine
– Water-based
– Subtiele Vanille & Hout geur
Reuzel Red High Sheen Pomade
– Medium Hold
– High Shine
– Water-based
– Subtiele kokos geur
Reuzel Pink Grease Heavy Hold
– Heavy Hold
– Medium Shine
– Oil-based
– Subtiele zomer fruit geur
Reuzel Green Grease Medium Hold
– Medium Hold
– Medium Shine
– Oil-based
– Subtiele pepermunt & tea tree geur

Gebruiksaanwijzing:
Zorg voor droog of handdoekdroog haar. (afhankelijk van de Hold) Pak een kleine hoeveelheid pomade en verdeel deze over de handpalmen. Rub de pomade in de handpalmen zodat deze warm wordt en makkelijk aan te brengen is. Bij Gels en Cream zeggen we Less=More bij Pomades More=More.