Kapster Loes op de Jaarmarkt van De Dierenriem 2011

Gepubliceerd op donderdag 7 april 2011 om 22:23

Zaterdag 14 mei 2011 werd er voor de tweede keer een jaarmarkt georganiseerd voor zorgcentrum De Dierenriem aan de Polaris in Hellevoetsluis. De basis voor de Jaarmarkt was een braderie met daarbij een rommelmarkt, waar veel leuke snuisterijen voor niet al te veel geld gekocht konden worden.

Sport en spel voor de kinderen werd druk bezocht en ook het lekkere eten en drinken was populair! In elke huiskamer van De Dierenriem hadden bewoners cakejes of een taart gebakken, die vervolgens op de braderie verkocht konden worden.

Bandjes zorgden voor leuke muziekoptredens en natuurlijk was ook het bekende draairad er weer. Daarbij konden diverse leuke prijzen gewonnen worden, waaronder cadeaubonnen van Kapster Loes!

Om de opbrengst te verhogen, werd er dit jaar ook aan uiterlijk en ontspanning gedacht. Zo konden mensen zich tegen een aangepast tarief heerlijk in de watten laten leggen met een hot Stone-massage. Ook was er de mogelijkheid om het haar door Kapster Loes te laten knippen.

De kniphoek werd druk bezocht door zowel heren als dames. Een puntje eraf of een geheel nieuwe look? Met behulp van de Toni and Guy-modellenboeken kon die keuze worden gemaakt. Na advies en overleg werd vervolgens het juiste model geknipt, maar niet alleen dat: men ging ook nog naar huis met een Kapster Loes-cadeaubon, zodat ze de volgende keer weer door haar geknipt kunnen worden.

De uiteindelijke opbrengst van dit jaar bedraag 4300 euro. Met dit mooie bedrag kunnen de bewoners een lekker dagje uit!